Roomed

🔍
Roomed’s leukste weekendtipsBeurs

Roomed’s leukste weekendtips

Wat gaat de week toch weer snel! Voor je het weet is het alweer vrijdagmiddag, hoogste tijd dus om alvast eens te kijken wat er allemaal te doen is dit weekend. Wij zetten de leukste weekendtips vol evenementen, beurzen, markten, festivals en tentoonstellingen op een rijtje zodat jij alvast je weekendplannen kan gaan maken.

Dus pak je agenda er maar bij en noteer!

weekendtips

Wat: 24H West
Waar: Amsterdam-West
Wanneer: Zaterdag 12 & zondag 13 maart
Waarom: Omdat Amsterdam-West een van de leukste buurten van onze hoofdstad is! Komend weekend kun je van zaterdag 12:00 tot zondag 12:00 West ontdekken op een heel leuke manier. Verschillende winkels, hotels, restaurants en galleries openen hun deuren en organiseren speciale events om te laten zien hoe leuk West is. Onze tips? Ga zelf een Bao maken bij Happyhappyjoyjoy (een van onze favoriete Aziatische restaurants van West), laat jezelf 3x portretteren bij TITS (een té leuke winkel op de Clerqstraat) en leer survivalen in het Woeste Westen à la Expeditie Robinson.

tefaf-roomed

Wat: TEFAF
Waar: Maastricht
Wanneer: 11 t/m 20 maart
Waarom: The European Fine Art Fair, ofwel TEFAF, is de grootste kunstbeurs van Europa. Een absolute must-visit voor liefhebbers van antiek en kunst. Bekijk dit artikel voor meer info en tips!

Wat: Roze Filmdagen
Waar: Het Ketelhuis, Amsterdam
Wanneer: 10 t/m 20 maart
Waarom: De Roze Filmdagen zijn in het leven geroepen, omdat er zoveel mooie gay cinema gemaakt wordt en te weinig wordt getoond in de filmtheaters. In bovenstaande video ontdek je meer over het programma en krijg je kijktips.

15763648249_f0477d0bda_z
Bron: Flickr

Wat: Grown your own edible garden
Waar: Studio 191, Amsterdam
Wanneer: Zondag 14 maart
Waarom: Woon je in de stad en zou je het liefst op je kleine balkonnetje een mini-moestuin maken, maar heb je eigenlijk weinig verstand van tuinieren? Dan is deze workshop iets voor jou! Hier leer je tuinieren in de stad en om je alvast een beetje kennis mee te geven, hebben wij de basics alvast op een rijtje gezet (kijk hier).

Kun jij deze lijst met weekendtips aanvullen? Deel het met iedereen in een reactie onder dit artikel.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up