Roomed

🔍
Roomed’s leukste weekendtipsEvent

Roomed’s leukste weekendtips

Wat gaat de week toch weer snel! Voor je het weet is het alweer vrijdagmiddag, hoogste tijd dus om alvast eens te kijken wat er allemaal te doen is dit weekend. Wij zetten de leukste weekendtips vol evenementen, beurzen, markten, festivals en tentoonstellingen op een rijtje zodat jij alvast je weekendplannen kan gaan maken.

Dus pak je agenda er maar bij en noteer!

ijhallen

Wat: IJ-hallen
Waar: NDSM-werf, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 19 & zondag 20 maart
Waarom: Omdat je hier altijd wel een uniek item kunt scoren. Ook als je niet zo’n goed gevulde portemonnee hebt, want dit is wel dé plek om een beetje af te dingen (leer de kunst hier). Sta je zelf op de IJ-hallen? Check dan vooral even onze verkooptips voor op de rommelmarkt.

festival-de-keuze-weekendtips

Wat: Festival de Keuze
Waar: Rotterdamse Schouwburg
Wanneer: 16 t/m 20 maart
Waarom: Dit festival draait om theater, dans en andere vormgevende performances. Het festival volgt de ontwikkelingen in de hedendaagse theater- en podiumkunsten, zowel in Nederland als buiten de landsgrenzen. Hier komen diverse kunstenaars uit verschillende plekken samen om te genieten van voorstellingen, muziek, dans en food! Informatie over de kaartverkoop en mogelijke podium-routes vind je op de website.

Goede-maandag-morgen! Klaar voor? Wij beginnen af te tellen, nog twee weken-en-een-beetje! #acf16 #amsterdam #coffee #latteart

A photo posted by The Amsterdam Coffee Festival (@amsterdamcoffeefestival) on

Wat: Amsterdam Coffee Festival
Waar: Westergasfabriek, Amsterdam
Wanneer: 18 t/m 20 maart
Waarom: Dé plek voor coffeelovers! Tijdens dit festival leer je alles over koffie, ontdek je de laatste trends op het gebied van je bakkie pleur, zie je de mooiste koffiekunsten en eet je naast je kopje koffie ook de lekkerste streetfood. Wij krijgen nú al zin in een bakkie!

weekendtips
Bron: Flickr

Wat: Eeterij op Wielen
Waar: Rotterdam Ahoy
Wanneer: 17 t/m 20 maart
Waarom: Ahoy wordt de komende dagen gevuld met meer dan 70 foodtrucks, die allemaal verschillende gerechten zullen serveren. Van de Italiaanse keuken tot de Japanse; voor ieder is wat wils. Deze dagen draait alles om lekker eten én drinken. Daarnaast zullen verschillende dj’s, bandjes en singer/songwriter plaatsnemen op het podium. Toegang kost €2,50 en dit kun je alvast online fixen.

Wat: Avondmarkt
Waar: Roest, Amsterdam
Wanneer: Vrijdag 18 maart
Waarom: Een goed begin van je weekend! Vanaf 17:00 uur kun je bij Roest op de markt rondstruinen. In de loods vind je diverse kraampjes gevuld met verschillende producten: lifestyle, fashion, food, interieur en sieraden. Klaar met shoppen? Je kunt hier uiteraard ook een hapje (flammkuchen bijvoorbeeld) eten, aanschuiven bij de bar of de dansvloer overnemen. De deelnemers van deze editie staan op de Facebookpagina.

Kun jij deze lijst met weekendtips nog aanvullen? Deel het met iedereen in een reactie onder dit artikel.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up