Roomed

🔍
ROAST shares // een warm welkom voor de herfstINSPIRATION

ROAST shares // een warm welkom voor de herfst

ROAST Interior Concepts bestaat uit de gedreven en enthousiaste Fleur Sluijs en Evelien Beets. ROAST bedenkt interieurconcepten en voert deze met een enorme passie van A tot Z uit. Door hun werk voor zowel particulieren als bedrijven en de horeca komen ze voor de meest uitdagende opdrachten te staan. Iedere twee weken geven zij op Roomed een leuke DIY, een kijkje bij hun in de keuken of een handige tip onder de noemer ROAST shares.


A big welcome to Autumn!
De herfst is weer begonnen! Hoewel de temperatuur dit jaargetij nog niet verraadt, is de herfst toch echt gestart. ROAST heeft naast alle lopende opdrachten veel beurzen bezocht, hotspots afgevinkt en bladen gelezen om de trends goed in de gaten te houden. Wat een heerlijke baan hebben wij toch!

Energizing-Gold

ROAST loves to share, dus de trends voor aankomend seizoen willen wij ook graag met jullie delen! Deze week hebben wij een aantal moodboards gemaakt waarop wij de ‘herfstkleuren’ hebben uitgelicht. De kleuren bruin, blauw, grijs en goud & koper zijn de herfstkleuren voor 2013. De kleur bruin zie je bijvoorbeeld terug in de houten, robuuste tafel. De ijzige ‘Gauze Dark’ kleur voor een lichte touch op de muur en geef je kastje een nieuwe boost met de kleur ‘Juniper Ash’.

Autumn-Light

De moodboards
Energizing gold: Goud en koper geven je warmte tijdens de herfstdagen en groen geeft nieuwe energie.
Autumn light: Buiten is het donker, binnen wordt het licht door een oppepper van ijzige, lichte tinten. Maak gebruik van staal, rvs of glas en verf je muur in een lichte tint.
Blue suède: De zachte en warme materialen suède, wol, sisal-touw en hout zie je terug in dit moodboard. Combineer deze materialen met natuurlijk blauw en creëer een hemels mooi effect!

Blue-Suede

Nu nog de kaarsen aan die in een mooie koperen of gouden standaard zet, herfstbloemen op tafel, een sprei om je heen gewikkeld en de herfst mag beginnen! De kleuren die we gebruikt hebben zijn van de merken Flexa en Little Greene, verkrijgbaar bij de Gamma of www.verfwebwinkel.nl.

 
 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up