Deze minimalistische zonwering zorgt voor een speels schaduwspel

De moderne kijk op de lamellen, laten we het maar noemen. Deze minimalistische zonwering laten het zonlicht op een speelse manier naar binnen schijnen, waardoor een strak lijnenspel ontstaat.

Nieuwsgierig naar het interieur? Kijk dan verder.

Functionaliteit en simpliciteit waren de uitgangspunten bij het ontwerp van deze villa in Tel Aviv. Het huis is dan ook minimalistisch opgebouwd: twee betonnen ‘boxen’ op elkaar gestapeld, met een strakke zonwering als decoratie. Door de weersomstandigheden zal de lichtinval in het huis continu veranderen, waardoor het interieur een dynamisch gevoel blijft houden.

Het strakke design van het exterieur is ook vertaald naar het interieur van de villa. Rechthoeken worden afgewisseld met ronde vormen – ook hier staat het lijnenspel centraal.

Ontdek meer
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Arch daily