Roomed

🔍
Met dit krukje raak je zittend je kilo’s kwijtZitten

Met dit krukje raak je zittend je kilo’s kwijt

Poeh, na de feestdagen zou jij je eigenlijk naar de sportschool moeten begeven, maar helaas ligt er een enorme stapel werk op kantoor en dat lost zich niet vanzelf op. Dus in plaats van een zweetsessie op de crosstrainer zit jij met zweetdruppels van de stress achter je bureau. Herkenbaar?

Zie hier de oplossing van 2015: de Balance Stool. Dit krukje van Canadees Darryl Agawin zorgt ervoor dat jouw buikspieren constant in werk worden gezet om in balans te blijven zitten. Hoe die kruk dat doet? Op het krukje zit een losse zitting met een bolle onderkant waardoor de zitting als het ware draait en op die manier je spieren activeert. In het filmpje hieronder zie je duidelijk hoe het werkt.

Zoals je ziet kun je de workout nog intensiever maken door de zitten eraf te halen en het als fitness-tool te gebruiken voor je oefeningen. Dit is overigens niet het eerste actieve workout-workspace ontwerp van Darryl Agawin. Eerder maakte hij No Sweet, een werkruimte die omgetoverd kan worden tot fitnessruimte.

roomed-balancestool roomed-balancestool-1

Of de kruk al verkrijgbaar is voor de consument is ons nog niet duidelijk, maar je kan natuurlijk altijd even een mailtje sturen naar de ontwerper.

roomed-balancestool-4
 
 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up