Roomed

🔍
Insta talk: #interiørDesign

Insta talk: #interiør

Wij laten ons graag inspireren door de wonderlijke wereld van Instagram, een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Ondertussen zijn we dan ook behoorlijk bedreven in het eindeloos scrollen langs de steeds groter wordende stroom aan foto’s van de mooiste interieurs, de meest indrukwekkende plekken, de gaafste outfits en het lekkerste eten. En geloof ons, als we zeggen eindeloos, dan bedoelen we ook echt eindeloos: soms wel uren lang! Vooral de explore tab is bij ons favoriet. Hier ontdek je de mooiste foto’s van Instagrammers die je (nog) niet volgt, maar wel de moeite waard zijn. Deze zoekfunctie gebruiken wij veelvuldig en dan vooral in combinatie met een hashtag. Voor deze Insta talk zochten we naar Scandinavische vibes met #interiør.

We snappen werkelijk niets van de bijschriften van deze Insta’s – gelukkig heeft de mobiele app nu een vertaalknop -, maar dat is helemaal niet erg. De hashtag #interiør is héél goed voor wat fijne interieurinspiratie en daar gaat het om. De Scandinavische stijl staat bekend om ruimtes met veel daglicht, veel wit, zwart en grijze meubels, hier en daar een tikje vintage en minimalistisch design. Wil je zelf ook zo’n luchtig interieur creëren? Met een aantal key items heb je de Scandi-look snel te pakken: ga voor een grote wand met grafische posters, een strakke stoel, een bijzondere lamp en je bent klaar!

Is het je allemaal net iets te monochroom? Een Scandinavisch interieur kun je ook heel goed combineren met warmere kleuren. Check voor meer inspiratie even deze fijne binnenkijker.

New week, new possibilities💪🏼

A photo posted by Camilla (@villacamis) on

#officeday 👍🏻 Ha en nydelig mandag😘

A photo posted by by Rust (@byrust_) on

{Inspiration}I wish you all a good night with this stunning bedroom from @ingerliselille ✨ #onetofollow

A photo posted by Ѕιω Яєиαтє🌸 (@siwrenate_) on

SØNDAG | Gåtur, loppemarked, indkøb, tøjvask, støvsugning, lektier, opvask, træning og nu på hovedet i seng 😴

A photo posted by LINE KRAGMOSE | ODENSE (@linekragmose) on

Wafflehouse.

A photo posted by Helene Stokka (@hstokka) on

six shades of grey.

A photo posted by A M A N D A A X E L S S O N (@amandaxelssson) on

MEER INSTA TALK?
Bij de hashtag plantsplantsplants gingen we helemaal los op al dat mooie groen. Had je helaas geen tijd of mogelijkheid om af te reizen naar Rotterdam om de trap in het echt te zien? In deze Insta talk zochten we de mooiste foto’s op.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up