Roomed

🔍
Insta talk: #DesignMiami (in Basel)Event

Insta talk: #DesignMiami (in Basel)

Wij laten ons graag inspireren door de wonderlijke wereld van Instagram, een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Ondertussen zijn we dan ook behoorlijk bedreven in het eindeloos scrollen langs de steeds groter wordende stroom aan foto’s van de mooiste interieurs, de meest indrukwekkende plekken, de gaafste outfits en het lekkerste eten. En geloof ons, als we zeggen eindeloos, dan bedoelen we ook echt eindeloos: soms wel uren lang! Vooral de explore tab is bij ons favoriet. Hier ontdek je de mooiste foto’s van Instagrammers die je (nog) niet volgt, maar wel de moeite waard zijn. Deze zoekfunctie gebruiken wij veelvuldig en dan vooral in combinatie met een hashtag.

Rondneuzen op een beurs is een goede manier om inspiratie op te doen en erachter te komen waar merken zoal mee bezig zijn. Zo namen we een paar weken geleden een kijkje bij Design District in Zaandam, zodat we jou konden vertellen wat onze favorieten waren. Jammer genoeg zijn niet alle beurzen zo dichtbij huis. Neem DesignMiami, die niet alleen in Miami, maar ook in Basel plaatsvindt. Vorige week was het zover, maar helaas konden wij de beurs niet met een bezoekje vereren. Gelukkig is er hét inspiratie-medium: Instagram! Via #designmiami konden wij de beurs volgen alsof we er zelf waren. In deze Insta talk delen we onze favoriete beelden met jou zodat jij ook weer helemaal op de hoogte bent van de nieuwste trends. Enjoy!

Een foto die is geplaatst door Living – Corriere della Sera (@livingcorriere) op

Een foto die door nowyprodukt is geplaatst op

Over twee weken presenteren we je weer een nieuwe Insta talk. Ondertussen kun je op onze follow button klikken, zodat je nooit meer je dagelijkse dosis interieur inspiratie mist. En ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Check dan onze favoriete Instagram accounts.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up