Roomed

🔍
Inspiratieboost: print in de eetkamer voor een speelse lookEetkamer

Inspiratieboost: print in de eetkamer voor een speelse look

Wil je de eetkamer een nieuwe, speelse look geven? Print is the way to go! Met een mooi behangetje, nieuwe stoffering op de stoelen of een fijn vloerkleed zorg je voor een compleet andere look. In dit artikel laten we je de leukste voorbeelden zien.

Dat je verschillende prints heel gemakkelijk kunt mixen lieten we je al zien in deze inspiratieboost.

Meer kleur op tafel

roomed-print-3 roomed-print-6 roomed-print-9

Servies is een eenvoudige manier om meer print toe te voegen aan de eetkamer. Voor een speels effect houd je het niet bij één print, maar mix je juist verschillende dessins door elkaar. Je mooiste servies kun je ook goed gebruiken als styling object. Wil je daar meer over weten? Kijk dan even hier voor inspiratie!

roomed-print-1
Bron: H&M
roomed-print-4
roomed-print-2
Bron: H&M
roomed-print-5

Ook een tafelkleed met print kan veel sfeer brengen in de eetkamer. Het is de basis van je gedekte tafel dus zorg er wel voor dat deze goed matched met je serviesgoed. Zwart-wit prints zijn altijd goed te combineren maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een subtiele kleur.

>>Inspiratieboost: een tafelkleed met een Scandinavische look

roomed-print-10 roomed-print-11 roomed-print-12
Bron: Lonny

Met behang kun je echt een statement maken. Trek het behang door in de gehele ruimte of ga juist voor één muur of een enkele baan. Bekijk voor meer inspiratie ook eens het mooie grafische behang in in dit artikel.

roomed-print-13 roomed-print-16 roomed-print-15

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een mooi vloerkleed met print voor onder de eettafel. Ga voor een kleurrijk exemplaar of ga voor zwart-wit zoals deze vloerkleden onder de 45 euro.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up