Roomed

🔍
Inspiratieboost: kleurrijk behang in de gangGang

Inspiratieboost: kleurrijk behang in de gang

Tenzij je een echt ruime hal hebt, is de entree vaak een lastige ruimte qua styling. Je wilt hier het liefst meteen laten zien wat je in huis hebt – figuurlijk gesproken dan – maar aan de andere kant heb je hier vaak niet de ruimte voor. Het is immers ook een plek die praktisch moet zijn met genoeg opbergruimte voor jassen, tassen en accessoires. Behang is daarom ideaal: hiermee zet je direct een sfeer zonder ruimte in beslag te nemen.

Voor deze inspiratieboost verzamelden we kleurrijk behang voor in de gang! Laat je inspireren en check de bronnen voor verkoop informatie.

roomed-behangen
Bron: Stadshem
6819f3ffd3a35e053c8015f0db1460c9 4904771 kleurrijke behang

We beginnen deze inspiratieboost met een van onze favorieten: het bloemenbehang! Deze is weer helemaal terug van weggeweest en spotten we steeds vaker in Scandinavische interieurs. Het behang is natuurlijk wel redelijk druk qua kleuren en prints. Daarom is de hal wat ons betreft de ideale plek om te ‘experimenteren’ met een kleurrijk behang vol bloemen. In deze ruimte ben je immers niet heel vaak lange tijd te vinden, maar als je erdoorheen loopt kun je toch genieten van zo’n fijne print op de muur.

gang-roomed

2191982 nooks-bellmansgatan-23
Bron: Nooks

Dit groene jungle behang spotten we in een kleurrijk huis in Zweden. Ben je ook op zoek naar zulk behang? Wij vonden dit fijne palmbladen behang en kwamen ook een mooie budget variant tegen.

roomed-scandinavisch2
Bron: Stadshem
roomed-behang-hal

In eerste instantie zouden wij niet zo snel gaan voor oranje op de muur, maar dit behang is wel zó cool! Wij krijgen meteen het gevoel een Zuid-Afrikaans huis binnen te stappen.

Bekijk ook ons moodboard vol inspiratie uit Zuid-Afrika.

sfdfd25124ac3a6459f9e937fa3638ced37
Bron: Alvhem
sfd080f2375e6fa4400ac221ec666d4c74c
Bron: Alvhem

Je kunt ook kiezen voor kleurplaten-behang en zélf bepalen hoeveel kleur je toevoegt. Tenzij iedereen die de hal binnenloopt meteen een kleurpotlood pakt en aan de haal gaat met jouw muren. Maar ach, ook dat is best leuk toch? Het is in elk geval een warm welkom voor iedereen die bij jou thuis komt.

Check voor het leukste kleurplaten-behang even onze favorieten.

roomed-behang-hal

MEER LEZEN
Ben je niet zo’n fan van kleurrijk behang maar wil je wel graag een printje in de hal? Check dan even onze inspiratieboost met zwart-wit behang in de gang.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up