Roomed

🔍
Inspiratieboost: een home office met kunst zorgt voor meer creativiteitHome Office

Inspiratieboost: een home office met kunst zorgt voor meer creativiteit

Heb jij tijdens het werken ook wel eens last van een black out? Dat de inspiratie even op is? Dan is kunst een goede manier om de creativiteit weer aan te wakkeren. Maar ook als je werkzaam bent in een minder creatief vakgebied is een home office met kunst een must have, het geeft je home office namelijk meteen een beetje allure.

Lees vantevoren wel even de negen meest gemaakte fouten met kunst in je interieur zodat jij je kunstwerk meteen goed ophangt!

Kunst voor goede inspiratie

donkere home office mid-century home office donkerblauwe home office

Ga je voor kunst in de home office, dan moet deze natuurlijk wel hét center piece zijn. Ga daarom voor één groot kunstwerk als echte eyecatcher. Met een groot kunstwerk in je home office wordt je ook niet te snel afgeleid en behoud je de rust.

vintage home office
vintage home office
Bron: IKEA
home office kunst
Bron: Hitta hem

Kun je niet kiezen tussen verschillende kunst? Dan kun je ze natuurlijk ook allemaal ophangen. Maak een mooie gallery wall of hang de posters met kleine knijpertjes aan een mooi koord. Op deze manier kun je ook wat vaker wisselen met de kunst. Een aantal nieuwe posters zorgt meteen voor een nieuwe look!

romantische home office home office blauw

Hang je meerdere kunstwerken op? Houd dan wel rekening met het kleurenpalet. Teveel verschillende kleuren kunnen namelijk juist afleiden. Kies voor zwart-wit of een ton sur ton kleurenpalet voor het mooiste effect.

Minimalistische home office Elegante home office

MEER LEZEN
Wil je nou zelf ook een home office met kunst maar wil je liever niet te diep in de buidel tasten? In deze vijf webshops vind je prachtige kunst onder de honderd euro!

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up