Roomed

🔍
In dit huis spelen ze levensgroot Tetris op hun Expedit boekenkastDesign

In dit huis spelen ze levensgroot Tetris op hun Expedit boekenkast

Wij houden wel van slimme, technische trucs in huis. Zo waren we helemaal blown away door deze student, die zijn huis compleet kan bedienen met behulp van Siri op zijn Iphone. Ook nu kwamen we weer een huis tegen met een leuke feature. Øyvind Berntsen en Nadia Tokerud uit Oslo hebben namelijk hun liefde voor computerspellen geïntegreerd in hun huis. Øyvind heeft veel verstand van techniek en door zijn ontwerp kan Nadia nu haar favoriete game, Tetris, uitvergroot spelen op de Expedit kastenwand.

Hoe hij het spelletje in elkaar heeft geknutseld? Volgens Nadia met een aantal Expedit kasten van IKEA, héél veel bedrading en een Raspberry P++ (een singleboardcomputer).

expedit

>> Tetris House: van wiskundesom naar écht woonhuis aan de Ringvaart!

Vind je dit al te gek? Het verhaal wordt nog mooier. Øyvind ontwierp de techniek voor het spel vorig jaar al. Toen verraste hij zijn vriendin door haar ten huwelijk te vragen met een potje Snake op een boekenkast. Ahhhh!

MEER LEZEN?
In deze Interior Icons vertellen we je alles over deze beroemde IKEA kast en in dit artikel laten we je de tien leukste hacks zien waarmee je die standaard kast een originele twist geeft.

 
 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up