Roomed

🔍
In dit kleurrijke hostel in Valencia is geen kamer hetzelfdeHotel

In dit kleurrijke hostel in Valencia is geen kamer hetzelfde

Wanneer je een kamer boekt in dit hostel in Valencia, krijg je véél meer dan je van een normaal hostel gewend bent. In het Valencia Lounge Hostel zie je geen oude stapelbedden, vieze badkamers en goedkope meubels! Hier is alles super stylish en perfect op elkaar afgestemd. En dat terwijl geen kamer hetzelfde is.

Als je zo’n te gek hotel ontwerpt, dan heb je waarschijnlijk ook een prachtige design studio, toch? Dat heeft Masquespacio, die verantwoordelijk was voor het ontwerp van dit hotel, inderdaad! Bekijk hier de foto’s.

hostel in Valencia hostel in Valencia

Het leuke aan dit hostel is dat er zoveel elementen met elkaar gecombineerd worden. Verschillende stijlen, meubels, kleuren en authentieke architectuur zijn super goed met elkaar gecombineerd, zodat het hostel toch echt een eenheid vormt.

hostel in Valencia
hostel in Valencia

De kleurvlakken in het restaurant en sommige kamers zijn geïnspireerd op de Memphis stijl. Deze stijl uit de jaren ’80 kun je ook heel goed in je interieur terug laten komen. Hoe? Check voor inspiratie even onze colorboost!

hostel in Valencia hostel in Valencia

Het moderne en stijlvolle interieur wordt gecombineerd met de oude elementen uit het gebouw. De tegels zijn tijdens de verbouwing bewaard gebleven en ook door de sierlijsten en luiken waan je jezelf toch echt in Spanje. Maar dan wel met een eigentijdse feeling!

hostel in Valencia hostel in Valencia

>> Moodboard: een nonchalante look in het interieur met grof linnen

hostel in Valencia

Vond je dit hostel in Valencia te gek? Er openen gelukkig tegenwoordig steeds meer budgethotels waarbij design hoog in het vaandel staat. Zo namen wij ook een kijkje in het Generator hostel in Amsterdam.

Fotografie: luisbeltran.eu

 
 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up