Bakstenen cliché? Deze bewoners wonen achter een te gek ijzeren raster

Dit huis in Taiwan ziet er iets iets anders uit dan het gemiddelde stadse optrekje. De voorkant van het appartement is namelijk gemaakt van een ijzeren raster. Industrieel design met een unieke uitstraling.

Elke etage heeft een balkon dat wordt afgesloten door het raster. Zo worden meerdere buitenruimtes gecreëerd, die toch grotendeels beschut zijn.

Dit bijzondere complex, bestaande uit drie verdiepingen, is een design van KC Design Studio. De smalle ruimtes zijn op een slimme manier ingedeeld, zodat er zo veel mogelijk ruimte benut wordt. Zo is het keukenblok verwerkt onder de trap.

Natuurlijk licht is uiteraard ook erg belangrijk, zeker in een kleine woning. Door het transparante plafond vangt het appartement dit in overvloed.

Het ijzeren raster dat aan de voorkant van het huis is bevestigd, komt ook terug in het interieur. Zo is de trap van hetzelfde materiaal gemaakt, wat zorgt voor een bijzondere, strakke look.

Deze mini jungle versterkt het buitengevoel van het balkon achter het raster. Planten zijn een mooie (en gezonde!) manier om een ruimte meer tot leven te laten komen en om sfeer te geven. Wij spotten hier onder andere een van onze favorieten: de Monstera.

MEER VAN KC STUDIO

www.kcstudio.com.tw