We hebben groot nieuws!

We beginnen deze week met heel leuk nieuws. Achter de schermen werken we er al een tijdje aan en de oplettende volger heeft het misschien al een beetje meegekregen via Instagram.. we maken namelijk een boek! Ja, je leest het goed: Roomed blijft natuurlijk gewoon een online magazine, maar dat betekent niet dat we print in het verdomhoekje stoppen. Sterker nog, wij zijn dól op boeken en dan vooral koffietafelboeken. Dat is dan ook waarom MENDO elke twee weken een koffietafelboek in de spotlights zet. En het boek kwam dan ook voort uit deze samenwerking met MENDO, de boekenwinkel in de Negen Straatjes die ook zelf boeken maakt.

Het maken van een boek is natuurlijk een heel proces, waarvan ik – Renée – geen idee heb hoe dat verloopt. Voor mij is dit ook de eerste keer en ik ben super excited over dit te gekke project. Daarom neem ik jullie vanaf nu mee en zal ik zoveel mogelijk proberen te vloggen tijdens de shoots en meetings. Ik show jullie de ups en downs en geef alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten van het boek.

In mijn eerste vlog vertel ik jullie meer over het boek, dus check de video hieronder en laat me weten wat je ervan vindt. Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties!

Abonneer je op ons YouTube-kanaal zodat je telkens een melding krijgt wanneer er een nieuwe video online staat: