Roomed

🔍
Have no fear, verkoeling is here! 6 x de mooiste ventilatorenTechnologie

Have no fear, verkoeling is here! 6 x de mooiste ventilatoren

Ik woon aan het water op drie hoog – de bovenste verdieping van het pand – onder een schuin dak en het is er warm, heel warm. Geloof me alsjeblieft wanneer ik zeg dat dit absoluut geen klacht is, want dat is het namelijk echt niet. Ik zou voor geen goud van woning willen ruilen en je maakt mij niet gelukkiger nu de zon zoveel schijnt, maar eerlijk toegegeven kan de temperatuur binnen flink stijgen.

Wellicht dat dit bij jouw thuis ook het geval is of glij je bijna van je stoel op kantoor vanwege te weinig ventilatie. Daarom zochten we 6 handige mobiele tafelventilatoren voor je uit voor wat verkoeling tijdens deze zomerse dagen.

roomed-ventilatoren

1. Wit 2. Geel 3. Rood 4. Zwart 5. Hout 6. Metaal

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up