Roomed

🔍
Gratis professioneel kleuradvies tijdens Histor Kleur en Verf AdviesdagEvent

Gratis professioneel kleuradvies tijdens Histor Kleur en Verf Adviesdag

Een ruimte inrichten begint met het kiezen van de juiste kleur(en). Echter is de keuze van een kleur vaak niet zo snel gemaakt als dat we graag zouden willen. Want herken jij jezelf ook in vragen als ‘Welke kleur kan ik het best gebruiken zonder dat de kamer te donker of te klein wordt?’, ‘Hoeveel muren moet ik maximaal schilderen?’ of ‘Hoe creëer ik een warmere sfeer?’.
Mocht je dus met een prangende vraag zitten en sta je op het punt om je muur een andere kleur te geven, te verhuizen of ben je gewoon toe aan een andere sfeer in je huis, maar weet je nog niet hoe, kom dan naar de Histor Kleur en Verf Adviesdag in één van de 166 GAMMA-bouwmarkten in Nederland, aanstaande zaterdag 29 juni.

Super fijn, want op deze dag krijg je gratis en vrijblijvend een kleuradvies van een professionele stylist. Neem tijdens je bezoek een plattegrond en/of foto mee van de ruimte die je een andere kleur zou willen geven. Een stylist kijkt vervolgens met een frisse blik naar jouw interieur en woonwensen, zodat je naar huis gaat met een passend kleuradvies en nieuwe wooninspiratie.

 
 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up