Een appartement in Parijs met een fantastisch design

Nabij de Champs-Elysées ligt het prachtige Boutique Hotel du Ministère. Dit hotel opende in 2011 en heeft onlangs iets extra’s toegevoegd om hun gasten echt te laten ervaren dat ze voor eventjes in een appartement in Parijs kunnen wonen. De bovenste verdieping heeft namelijk een make-over gekregen. Het hotel schakelde daarvoor architect Francois Champseur in, die we kennen van dit appartement met uitzicht op de Seine.

Kenmerkend voor het werk van deze architect is het gebruik van natuurlijke materialen, zoals marmer, en de combinatie van glas en staal. Dat laatste geeft de ruimte een stoere, industriële look, wat samen met het chique design een luxe uitstraling geeft.

roomed-parijs-appartement3

appartement in Parijs

De grote glazen pui zorgt natuurlijk voor de unieke look in dit appartement. Het donkere staal is door het gehele appartement gebruikt, waardoor het interieur een geheel is. Zowel in de keuken als in de slaap- en badkamer komt de combinatie van donker staal en glas terug.

roomed-parijs-appartement

Een zwevende haard zorgt voor de huiselijke sfeer in de living en ook de Eames lounge chair geeft deze ruimte een ontspannen look.

roomed-parijs-appartement1

roomed-parijs-appartement2

roomed-parijs-appartement6

Hoewel wij groot fan zijn van lichte keukens zien we de laatste tijd steeds vaker een zwarte keuken voorbijkomen. Ook in dit boutique appartement koos de architect voor een geheel donkere keuken en wij moeten zeggen dat het een heel elegante uitstraling heeft. Gaaf!

roomed-parijs-appartement7

roomed-parijs-appartement8

roomed-parijs-appartement9

roomed-parijs-appartement10

Deze architect weet als geen ander hoe je marmer het best kunt gebruiken. Dat bewijst het badkamer design wel! Ben jij op zoek naar meer inspiratie in deze stijl? Check dan dit artikel vol marmeren badkamers.

roomed-parijs-appartement11

roomed-parijs-appartement12

Dus wil je graag een appartement in Parijs boeken voor je volgende city trip? Dit appartement kun je via deze website reserveren en check dan ook meteen even onze city guide van deze stad.

www.revistaad.es