Roomed

🔍
Door de nieuwe kindermeubels van IKEA willen wij weer kind zijnMerken

Door de nieuwe kindermeubels van IKEA willen wij weer kind zijn

Soms komen we huizen tegen met kinderkamers waar wij als “volwassen” mensen best een beetje jaloers op kunnen zijn. Datzelfde gevoel krijgen we ook bij het zien van de nieuwe serie kindermeubels van IKEA. Zojuist maakte de Zweedse woonketen bekend dat het deze maand namelijk een nieuwe collectie lanceert: de FLISAT serie, een reeks traditionele Scandinavische kindermeubels en speelgoed. Het beste aan deze collectie? De meubels zijn gemaakt van fijn dennenhout en zien er zo mooi uit dat ze prima tussen jouw meubilair passen!

IKEA is sowieso lekker bezig met het uitbreiden van haar collecties. Zo namen we afgelopen woensdag alvast een voorproefje in X BANK, waar IKEA een designercollecties toonde die de komende maanden in de winkel zullen verschijnen. Onze favorieten heb je misschien al wel voorbij zien komen op ons Instagram account.

PH132670 PH132674 PH133033 PH133059 PH133026
PH133087

De FLISAT serie bestaat uit een tafel, kruk, opbergkar, boekenhouder, verstelbaar bureau en een poppenhuis.

PH133034 PH132905 PH132863

Naast de FLISAT meubels lanceert IKEA nog een collectie voor kinderen. De HIMMELSK serie bestaat uit producten voor de allerkleinste kleintjes. Denk hierbij aan zachte stoffen en leuke mobielen vol dieren, sterretjes en wolken. De dekens, doeken en slabbetjes zijn gemaakt van 100 procent (duurzaam) katoen en voorzien van lieve prints.

kindermeubels van ikea

De nieuwe collecties textiel, decoraties en kindermeubels van IKEA liggen vanaf april in de winkel.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up