Roomed

🔍
Dit café in Londen bestaat voornamelijk uit witte tegeltjesBar

Dit café in Londen bestaat voornamelijk uit witte tegeltjes

Staat een bezoekje aan Londen bij jou op de planning? Ga dan even langs bij het onlangs geopende S.H.O.T. café in St. Paul’s. In eerste instantie natuurlijk voor een hapje en een drankje, maar ook vanwege het opvallende interieur. Alle muren, tafels, stoelen en banken bestaan namelijk uit witte tegeltjes.

Deze tegels lijken erg op Friese witjes, maar het zijn tegeltjes van DTILE, een bedrijf gevestigd in Velp! Anders dan Friese witjes zijn dit (ronde) constructietegels, die ervoor zorgen dat je oppervlaktes met een dekentje van tegels kan bedekken.

roomed-shot-tafel roomed-shot-bank

De ruimte is ontworpen door studio Wilson Holloway met een 3D-programma, zodat geen enkel hoekje onbenut bleef. Door dit programma konden zij tafelplanten, menukaart-houders en zelfs een koelkast in de ruimte toevoegen zonder deze aan te schaffen.

Deze bijna klinische look met witte tegeltjes moet een reflectie voorstellen op de bijna medische benadering van S.H.O.T.’s recepten. Ze willen namelijk dat elk ingrediënt goed is voor je gezondheid.

Door de geheel witte muur vallen de vrolijk gekleurde sapjes extra op. Dit en het logo in neon-kleuren, geven ook een leuk speels effect aan het interieur.

roomed-shot-muur roomed-shot-keukenblad

Bij Roomed vinden we het heerlijk om inspiratie te halen uit restaurants, cafés en hotels. In de artikelen hieronder vind je nog meer hotspots met een geweldig interieur!

Fotografie: nicholasworley.com

 
 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up