Roomed

🔍
Deze stijlvolle speaker zorgt voor zomerse tunes op de achtergrondTechnologie

Deze stijlvolle speaker zorgt voor zomerse tunes op de achtergrond

Zodra de zon schijnt rennen we naar buiten. Richting park, strand of gewoon onze eigen tuin. We organiseren barbecues en picknicks en daar hoort op de achtergrond natuurlijk een fijne zomerse soundtrack bij.

Nu komt uit enkel je telefoon niet echt een kwalitatief geluid dus een draadloze speaker of docking station is geen overbodige luxe. We lieten eerder al de humoristische Aerobull zien en ook de kleurrijke en nostalgische Berlin Boobox passeerde de revue.

roomed-vifa-copenhagen-1 roomed-vifa-copenhagen-2

Dit keer kwamen we de stijlvolle Vifa Copenhagen tegen. Zelfs zonder dat er geluid uitkomt is deze speaker het waard om gezien te worden. De speaker heeft een mat aluminium behuizing en is bekleed met de rijk geweven stoffen van Kvadrat. Een ander fraai detail zijn de volumeknoppen die op de stof zijn geborduurd en het logo dat erin is gestanst.

roomed-vifa-copenhagen-3 roomed-vifa-copenhagen-4 roomed-vifa-copenhagen-5

Ook het geluid is van de beste kwaliteit. De Copenhagen speaker is uitgerust met een lithium batterij, uitgebalanceerde woofers, digitale pure path versterkers, bluetooth en Apple Airplay. De speaker is binnenkort voor 899 euro hier verkrijgbaar in zes kleuren.

roomed-vifa-copenhagen-6 roomed-vifa-copenhagen-7 roomed-vifa-copenhagen-8 roomed-vifa-copenhagen-10
 
 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up