Roomed

🔍
Deze slimme tafel zorgt ervoor dat je eten niet koud wordtDesign

Deze slimme tafel zorgt ervoor dat je eten niet koud wordt

Wie regelmatig thuis kookt voor vrienden, weet dat er áltijd wel weer iemand (meestal dezelfde persoon) te laat komt. Omdat je toch goed bent opgevoed, wacht je dan rustig met uitserveren tot de groep compleet is. Het gevolg? De maaltijd moet opnieuw verwarmd worden en dat is gewoon best een beetje jammer en zonde van je tijd. Dat kan beter dus. KRAM/WEISSHAAR kwam namelijk met het ontwerp voor een super slimme tafel, die ervoor zorgt dat alles op tafel de juiste temperatuur behoudt. GENIAAL.

De tafel houdt de borden op de juiste temperatuur en zorgt er bovendien voor dat de wijn gekoeld wordt. Bovendien kun je aan deze tafel ook gewoon koken dankzij de inductieplaat, die in het blad verwerkt is. Onderstaande video laat het concept zien.

Naast dat deze slimme tafel superhandig is, ziet ie er ook best wel nice uit. Het flinterdunne tafelblad is gemaakt van SapienStone, een keramisch materiaal dat goed tegen verschillende temperaturen kan en bovendien gemakkelijk schoon te houden is. Je bedient de tafel met het touchscreen dat verwerkt is in het blad. Leuk detail: de borden worden verwarmd tot een temperatuur van 42.5 graden Celsius, wat volgens sterrenchef Massimo Bottura de perfecte temperatuur is. Hoewel de tafel nog een concept is, hopen wij dat we snel een hapje mogen eten aan deze bijzondere tafel!

De tafel is gepresenteerd op de Salone Internazionale del Mobile Milano, waar Roomed’s Renée ook was om de tofste items en trends te spotten. Ben je benieuwd naar wat ze allemaal gezien heeft? Lees dan haar verslag van haar tripje.

 
 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up