Roomed

🔍
Deze handige lamp volgt je overal waar je naartoe gaatVerlichting

Deze handige lamp volgt je overal waar je naartoe gaat

Als jij fervent kampeerder bent dan zul je vast wel eens een lantaarn of olielamp gebruikt hebben. Naast je kampvuurtje zorgt ook de olielamp voor knus extra licht of helpt het je de weg vinden richting wc of de bosjes. De FollowMe lamp is de olielamp versie anno 2014.

roomed-marset-follow_me-3

Je draagt het stijlvolle lampje heel makkelijk mee aan het eikenhouten handvat. De lamp is voorzien van een LED-verlichting – die je ook kunt dimmen – en laat je binnen no time weer op dankzij een USB-poort. Zo raak je nooit meer de weg kwijt in het donker. Kijk voor verkooppunten bij jou in de buurt hier.

roomed-marset-follow_me-4 roomed-marset-follow_me-5 roomed-marset-follow_me-6 roomed-marset-follow_me-7
 
 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up