Roomed

🔍
De combinatie van een klassiek en modern interieur met kleurrijke itemsBinnenkijken

De combinatie van een klassiek en modern interieur met kleurrijke items

Strakke vormen en lijnen in combinatie met mooie oude elementen: dat is een klassiek modern interieur. Dit huis doet daar nog een schepje bovenop door overal kleurrijke items neer te zetten. We zien een koperen lamp gecombineerd met een gouden bar cart en klassieke sierlijsten worden afgewisseld met moderne kunst. Alles kan in dit interieur!

We beginnen de tour in de eetkamer en eindigen op het balkon. Scroll snel naar beneden en laat je inspireren!

eetkamer eetkamer Klassiek modern interieur details interieur bloemenvaas

Alle ruimtes in dit huis zijn prachtig, maar de eethoek stijgt er wat ons betreft wel bovenuit. De eettafel is omgeven door hemels witte muren met kunst. De bar cart stylede de bewoners met drank, maar ook met boeken en planten.

details interieur modern en klassiek interieur modern en klassiek huis modern en klassiek huis gallery wall

In de woonkamer is kleur toegevoegd door de bordeaux rode stoel en het opvallende blauwe vloerkleed. Samen met wat andere subtiele kleurtoevoegingen – zoals de bruine leren stoel en de lichtroze gordijnen – zorgt dit voor een warme look.

details interieur gang marmeren eettafel details interieur marmeren eettafel

De keuken is het perfecte voorbeeld van de combinatie van klassiek en modern in dit huis. Er zijn kleine kleurrijke tegeltjes gebruikt die goed zouden passen in een modern interieur. Daarentegen zijn de keukenkastjes juist weer heel klassiek!

details interieur roze slaapkamer

>> Lees ook: waarom vintage bloemenbehang ook nu gewoon kan!

balkon

MEER LEZEN
De magische combinatie van klassiek en modern is één van onze favorieten. Check ook dit prachtige huis waar je een moderen architectuur met een klassiek design ziet terugkomen.

 
 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up