Roomed

🔍
COS & HAY lanceren nu ook een tuincollectieMerken

COS & HAY lanceren nu ook een tuincollectie

Een tijdje terug maakten COS & HAY bekend samen te werken aan een home collectie. Dit was op zich niet een heel grote verrassing aangezien de COS winkels sowieso al veel werden ingericht met ontwerpen van HAY. Beide merken hebben ook een zelfde stijl: minimalistisch, simpel en zeer stijlvol. Typisch Scandinavisch dus eigenlijk. Dat de twee bedrijven hun samenwerking tot een hoger niveau tilden, was dus eigenlijk een heel logische volgende stap.

Na het succes van de eerste collectie volgt nu ook een tuincollectie van COS & HAY. Deze collectie bestaat uit een aantal plantenpotten, vazen karaffen, dienbladen en tuinmeubels. De tuinmeubels zijn helaas alleen in de COS winkel in Londen High Street Kensington te koop, maar de rest is ook online te bestellen. Hieronder alvast een kleine preview van de nieuwe tuincollectie.

Shot01_Portrait_TypeB_F8_PR Shot01_Detail01_F10_PR

Zoals je van HAY gewend bent, zijn de items veelal gemaakt van kurk en hout. Wat betreft de kleuren zien we veel groen, blauw en roze.

Hay_window_portrait_final hay & cos

De rest van de collectie kun je hier bekijken.

MEER LEZEN
Het inrichten van een kleine tuin is net even wat lastiger dan wanneer je veel ruimte hebt. Misschien dat dit stappenplan je kan helpen. En met deze vloerkleden breng je gegarandeerd meer sfeer op je terras of balkon.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up