Roomed

🔍
Componeer jezelf helemaal zen met deze natuurgeluidenTechnologie

Componeer jezelf helemaal zen met deze natuurgeluiden

Wanneer je binnen zit met een warme kop thee tussen je handen geklemd, vind ik persoonlijk niets zo ontspannend als het ritmisch getik van regen op het dak. (Wanneer ik buiten ben vind ik daarentegen niets zo irritant als dat – maar dat is een ander verhaal). Word ook jij helemaal zen van een regenstorm en brommend onweer? Dat komt mooi uit want vanaf nu hoef je jezelf niet meer voor schut te zetten met een geïmproviseerde regendans, maar creëer je je eigen natuursymfonie super simpel digitaal met Noisli.

roomed-noisli

Noisli? Ja, inderdaad. Dit is een handige web en iOS applicatie, ontwikkeld door Stefona Merlo, waarmee je kunt luisteren naar verschillende natuurgeluiden. Denk aan een kabbelend beekje, een woeste regenstorm of een knapperend kampvuurtje. Componeer net als Beethoven je eigen symfonie door verschillende geluiden tegelijk te selecteren, harder of zachter te zetten en zelf de muziek te timen.

De applicatie is hier te downloaden voor iOS voor 89 cent. Je kunt ook (gratis!) de webvariant uitproberen. Ikzelf zit al even te knikkebollen voor het computerscherm.

 
 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up