Roomed

🔍
Comfortabele en uitnodigende werkruimteROOMS

Comfortabele en uitnodigende werkruimte

Voor het nieuwe hoofdkantoor van woningcorporatie Portaal in Utrecht ontwierp het Amsterdamse bureau Concern een comfortabele en uitnodigende werkruimte voor zowel werknemers als klanten. Concern was verantwoordelijk voor de inrichting van vier verdiepingen kantoorruimte inclusief een bibliotheek, opslag, workshopruimte, restaurant en café.

De ruimtes dienen niet alleen als werkplek, maar ook als plek waar de relatie tussen werkgever en werknemer wordt ontwikkeld en een mate van eigen verantwoordelijkheid wordt gestimuleerd. Een open ruimte die vier verdiepingen met elkaar verbindt zorgt voor een open sfeer en open communicatie. De visuele verbinding wordt gecreëerd door middel van het consistent gebruik van materialen en elementen.

151_huis_van_portaal_02_panorama_gs-700x350 151-huis_van_portaal-10a-fotografie_concern_valerie-ardini 151-huis_van_portaal-11-fotografie_concern_gilian-schrofer 151-huis_van_portaal-11-fotografie_concern_valerie-ardini 151-huis_van_portaal-11b-fotografie_concern_valerie-ardini Huis-van-Portaal-Head-office-by-Concern-Utrecht-02 Huis-van-Portaal-Head-office-by-Concern-Utrecht-10 Huis-van-Portaal-Head-office-by-Concern-Utrecht-11

Fotografie:

 
 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up