Roomed

🔍
Bang & Olufsen opent haar allereerste Experience Center in Rotterdam

Bang & Olufsen opent haar allereerste Experience Center in Rotterdam

Als je bekend bent met Bang & Olufsen, is het geen nieuws voor jou dat dit merk bekend staat om haar prachtige en kwalitatieve elektronische designs. Het aan- en uitzetten van de tv is al een moment van genot op zich en de met schapenleer afgewerkte koptelefoons sluiten je voor even af van de buitenwereld. Ervaar nu zelf wat het beeld en geluid met je kan doen in hun allereerste experience center, in Rotterdam.

ROOMED_5754

Tango
“Als je wil, kun je ‘m de tango laten dansen.” Terwijl het grote, ronde voetstuk stevig op de grond blijft staan, beweegt de tv-stang met het scherm elegant over de metalen dansvloer. De nieuwe BeoVision Avant is een bijzonder ding, dat de show steelt wanneer je ‘m aanzet, maar zich (letterlijk) rustig terugtrekt wanneer je geen tv wil kijken. De stang draait namelijk weer rustig naar achteren, de boxen trekken terug en het geluid en het beeld faden langzaam uit. Het enorme scherm is zo alleen een pronkstuk wanneer jij dat wil.

ROOMED_5714 ROOMED_5749 ROOMED_5888

Scandinavische passie
De drive tot perfectie die bij Bang & Olufsen (B&O) heerst, komt duidelijk terug in het design. Overal is over nagedacht: de materialen sluiten naadloos op elkaar aan, het schapenleer van de koptelefoons voelt comfortabel, het geluid is kristalhelder en het beeld van de tv-schermen is van perfecte kwaliteit. Je krijgt de garantie dat de producten járen meegaan (“soms zelfs te lang”). Dat hun basis ligt in Denemarken is voor hen dan ook meer dan logisch, omdat diezelfde passie voor design stroomt door de aderen van elke Scandinaviër.

WANT_5852

Experience center
In het nieuwe Experience Center van B&O kun je nu al je zintuigen laten prikkelen. Eén hoek is gewijd aan de elegante koptelefoons die je daar ter plekke kunt testen met je eigen smartphone of muziekspeler, terwijl aan de andere kant van de winkel een muur volledig is bedekt met geluidsboxen, die jij ook thuis neer kunt zetten. Uiteraard worden tevens de tv’s gepresenteerd, waaronder danstalent BeoVision Avant. En wij kunnen je zeggen: hij stelt niet teleur. Waar sommige elektronische apparaten een doorn in het oog zijn, haal je met een B&O-product een stukje elegant design in huis.

Zie hier de BeoVision Avant in actie:

Wil jij zelf deze kijk- en luisterervaring met eigen ogen en oren beleven? Ga dan langs bij de winkel:

Adres:
B&O Experience center
Bergse Dorpsstraat 113
3054 GC Rotterdam

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up