Roomed

🔍
Altijd zonnig met geel in de tuinTuin

Altijd zonnig met geel in de tuin

Het Nederlandse klimaat is niet altijd even zonnig. Met geel in de tuin haal je toch een beetje dat zomergevoel naar boven. Geel is vrolijk en geeft warmte.

Roomed-yellow-bloemm

Ultiem zomergevoel krijg je toch wel van velden vol zonnebloemen. Doe je dit in de tuin, dan heb je toch kans dat dat niet zo’n succes wordt. Behalve natuurlijk als je een weiland hebt. Heb je een klein tuintje, dan kun je valsspelen met de Rudbeckia. Deze zonnehoed is net een mini-zonnebloem.

Roomed-yellow-wall Roomed-yellow-wall2 Roomed-yellow-wall3

Met een gele muur in de tuin krijg je meteen een zonnig effect. Geel springt wel erg in het oog, het is al snel too much. Denk hierbij daarom ook aan andere tinten geel, zoals warmere en donkerdere tinten. Een andere manier om een gele muur te neutraliseren is door er bruin of taupe naast te gebruiken.

Roomed-yellow-teddybear

Een variant op de zonnebloem is de Teddy Bear zonnebloem. Hiervan heb je geen heel veld nodig, een bloem in de tuin is al net alsof de zon altijd schijnt.

Roomed-yellow-stoel

Gele stoeltjes brengen je tuin tot leven, zonder als kleur overheersend te worden.

Roomed-zonnescherm Roomed-yellow-zwembad

Geel en blauw zijn complementaire kleuren en staan heel mooi bij elkaar. Zo komt je gele parasol naast je helderblauwe zwembad prachtig uit.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up