Roomed

🔍
Altijd een vakantiegevoel dankzij de muurdecoratie van AirpartKunst

Altijd een vakantiegevoel dankzij de muurdecoratie van Airpart

Wanneer we met vakantie gaan, begint de voorpret eigenlijk al op het vliegveld. De eerste euro’s worden hier kapotgeslagen op tijdschriften en boeken voor in die heerlijke loungestoel straks, de stem van mind-your-step galmt 30 keer in ons oor wanneer we ons op de loopband nog sneller naar de gate laat voeren en door de vertrekborden die met grote letters de bestemming aangeven, verschijnt er spontaan een grote glimlach op ons gezicht. Kortom, vliegvelden maken iets in ons los.

Airpart HR -  Arrivals & Departures (voornamen) Airpart HR -  Departures Uitgebreid Airpart HR -  Subway 42 street

Het liefst zouden we veel vaker met vakantie gaan en nog meer tijd op vliegvelden willen doorbrengen, maar er moet natuurlijk ook gewerkt worden. Om dat vakantiegevoel toch vast te kunnen houden, kwamen we het unieke ‘Airpart’ tegen. Muurdecoratie in airportstyle. Zo zijn er borden (de prints worden gedrukt op forex, een stevig PVC materiaal) verkrijgbaar helemaal in stijl van de vertrekborden op Schiphol met allerlei fijne bestemmingen erop. Maar ook je huisnummer kun je in de vorm van een arrival bord laten maken.

airpart-art-london-underground-sign-met-eigen-stra
airpart-art-streetsign-wallstreet

Is New York of Londen één van je favoriete bestemmingen, dan kan het klassieke bord van de Engelse underground (eventueel met je eigen straatnaam) of één van de bekendste straatborden van New York niet ontbreken in jouw interieur. Kijk voor alle mogelijkheden op de website.

 
 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up