Roomed

🔍
ÆVA & Brainy Days: wall of frameDecoratie

ÆVA & Brainy Days: wall of frame

Creative spirits & Urban explorers Anne Eva en Vera duiken samen een nieuw avontuur in en openen binnen enkele maanden een theme store in Amsterdam. Anne Eva heeft haar eigen sieraden label, ÆVA, vangt de schoonheid in de dagelijkse dingen en haalt daar haar inspiratie uit. Vera is een brander in hart en nieren en brengt het liefst mensen en merken samen. Dit heeft ze de afgelopen negen maanden gedaan in de vorm van theme store Brainy Days en via die weg hebben de twee elkaar dan ook ontmoet. Door hun achtergrond in styling & branding en een gedeelde interesse in het jagen naar nieuwe jonge merken, hotspots & collectables extraordinaire zijn Anne Eva en Vera een perfecte match. Ze houden je graag op de hoogte van alles wat je zeker niet mag missen op het gebied van onontdekte hotspots, parels van producten en een schatkist aan designers.

Een wand met lijsten, oftewel wall of frame, staat eigenlijk altijd leuk in elk interieur! Bij deze een aantal tips hoe je een persoonlijke lijsten wand kan creëren, die perfect matcht bij de stijl van jouw interieur.

float-adore-botanical-blues cache_625_937_2_100_100_Poster Moon forest
Bron: Lile Sadi

1. Wees origineel

Kies een thema voor je lijsten wand. Dit kan van alles zijn: Botanical, zwart/wit, power pastels, graphic design, color explosion etc. Kijk goed of al je verzamelde beelden passen binnen het thema, dit zorgt voor een fris helder totaalbeeld. Je kan hierbij kijken of de kleuren of vormen goed bij elkaar passen. Een ratjetoe van heel verschillende beelden bij elkaar kan ook leuk zijn! Zorg er dan wel voor dat je op een of andere manier rust in de tent krijgt. Hang de lijsten bijvoorbeeld super strak naast elkaar zodat het speels maar niet te rommelig zal ogen.

Schermafbeelding 2015-05-18 om 18.02.07 MT_MaskingTape

2. Maak een compositie

Het is leuk om telkens een paar lijsten te veranderen zodat je steeds weer een nieuwe compositie creëert. Je kan ook spelen met de kleuren van het seizoen. Hang verschillende formaten lijsten op en wissel af met afbeeldingen of foto’s, die je los ophangt met clips of washi tape.

 

3. Gebruik persoonlijk beeld

Dit kan van alles zijn! Denk aan die ene gave polaroid foto die je liet maken tijdens een avondje stappen met vrienden. Een mooie kaart die je kreeg voor je verjaardag of een oude zwart-wit foto van je oma.

Schermafbeelding 2015-05-19 om 21.55.35

4. Verzamel!

Een lijsten wand kan eigenlijk nooit in één keer af zijn. Het is een puzzel die je steeds een stukje meer compleet maakt. Stop dan ook niet met het verzamelen van beelden. Scheur inspirerende beelden uit magazines, maak foto’s en verzamel mooie flyers, verpakkingen et cetera. Het is super leuk om in plaats van een ‘gewone’ foto op zoek te gaan naar objecten die je ook kan inlijsten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een mooie theedoek, gevonden schelpen, veren of andere vondsten uit de natuur.

 

5. Niet alleen lijsten

Om wat meer lucht te houden tussen je lijsten kun je er ook voor kiezen om tussen de lijsten andere objecten te hangen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: een klein muurvaasje, vintage wekker, bucket list, houten letters of een paar veren of droogbloemen die je met kleine stukjes tape aan de muur bevestigd.

Vorige week lieten onze gastbloggers zien hoe je de vogeltjes in huis kan laten fluiten. Dat artikel vind je hier.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up