Roomed

🔍
8x sinterklaascadeaus voor hem en haar onder de 5 euroFinds

8x sinterklaascadeaus voor hem en haar onder de 5 euro

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent vooral: heel veel eten én cadeautjes geven. En bij dat laatste gaan wij je helpen, want uit ervaring blijkt het toch nog best lastig te zijn om een geschikt cadeau te vinden binnen het budget. In deze shopping guide stellen we het budget in op €5,- en zetten we de leukste sinterklaascadeaus voor hem en haar op een rijtje.

Deze cadeautjes zijn perfect voor het welbekende ‘dobbelspel’, waarbij iedereen een aantal kleine cadeautjes koopt waarvoor wordt gestreden door het gooien van de dobbelsteen. Met deze cadeautjes weet je zeker dat je vrienden (of in dit geval eigenlijk vijanden..) maakt!

kaars-in-glas-60100193-product_rd
Bron: HEMA

1: Kaars in glas

Deze te schattige kaars kost maar €2,50 en is te koop bij HEMA. Het glas past eigenlijk wel in elk interieur. Een leuk cadeautje van Sinterklaas om de winnaar alvast een goed nieuwjaar te wensen!

il_570xN.736305980_61vi
Bron: Etsy

2. Schoteltje voor sieraden

Dat je mooiste sieraden een perfecte toevoeging zijn aan je interieur hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Dit lieve schoteltje zet je bijvoorbeeld op je nachtkastje of op een mooie plank in de badkamer. Je kunt ‘m kopen via Etsy en kost nog geen 5 euro!

Schermafbeelding 2015-11-27 om 16.29.02
Bron: HM

3. Keukenschort

Na een groot feestmaal is er altijd nog ruimte voor een heerlijk nagerecht, toch? Dit keukenschort is eigenlijk te leuk om te gebruiken, maar wel erg handig! Je koop het schort online voor maar €4,80.

Sinterklaascadeaus onder de 5 euro Roomed
Bron: HEMA

4. Notitieboekje

“All that glitter is gold”, en zo is het maar net! Dit notitieboekje is perfect voor de feestdagen, maar eigenlijk ook voor het hele jaar door. Het boekje hoort gewoon thuis op een perfect gestyled bureau. Je koopt het bij HEMA voor maar €3.

il_570xN.808114721_duxq
Bron: Etsy

5. Glitter bruisballen

Deze verkoper op Etsy maakt de lekkerste bruisballen met een leuke toevoeging: glitters! De bruisbal zorgt voor een heerlijk geurend pumpkin spiced bath. Na het badderen blijven de glitters achter op je lichaam voor een ultimate holidays glow.

Sinterklaascadeaus onder de 5 euro Roomed

6. Gekreukelde potjes

Deze potjes zijn helemaal leuk om pennen of kwasten te bewaren. Een goed cadeau voor de creatieveling in jouw familie of vriendengroep! Beide maten kosten €3 en zijn te koop bij Flying Tiger.

Sinterklaascadeaus onder de 5 euro Roomed
Bron: HM

7. Gouden waxinelichthouder

Deze waxinelichthouder van H&M gaat helemaal mee met de metallic trend van dit jaar. Kopen? Dat kan hier voor €2,99

Sinterklaascadeaus onder de 5 euro Roomed

8. Oventhermometer

Een cadeautje voor de keukenprins(es)! Deze oldschool oventhermometer is te koop in drie verschillende kleuren en heeft handige afbeeldingen op de wijzerplaat. Zo kan het aankomende kerstdiner bijna niet meer misgaan! De thermometer is te koop bij Flying Tiger voor €3.

Heb je net iets meer te besteden? Check dan onze leukste Sinterklaas cadeautjes onder de 10 euro! Heb je je cadeautjes ingeslagen? Dan hebben wij nog een te gekke manier om ze in te pakken! Bekijk hier de DIY video.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up