Roomed

🔍
5x Roomed’s leukste weekendtipsEvent

5x Roomed’s leukste weekendtips

Wat gaat de week toch weer snel! Voor je het weet is het alweer vrijdagmiddag, hoogste tijd dus om alvast eens te kijken wat er allemaal te doen is dit weekend. Wij zetten de leukste weekendtips vol evenementen, beurzen, markten, festivals en tentoonstellingen op een rijtje zodat jij alvast je weekendplannen kan gaan maken.

Dus pak je agenda er maar bij en noteer!

ijhallen

Wat: IJ-Hallen
Waar: NDSM-werf, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 27 & zondag 28 februari
Waarom: Omdat de kans groot is dat je hier heel blij van terugkeert met bijzondere vondsten voor een fijn prijsje. Je kunt op de IJ-hallen namelijk lekker afdingen! Let op: kom vroeg zodat de keuze nog groot is! Ben je nooit zo goed in dat afdingen? Wij geven je de gulden tips zodat je de beste prijs krijgt.

swan-market-roomed

Wat: Swan Market
Waar: Van Nelle Fabriek, Rotterdam
Wanneer: Zondag 28 februari
Waarom: Mode, kunst, interieur, food en creatieve designs; op de Swan Market vind je het allemaal. Deze zondag staat de markt voor het laatst binnen, in de Van Nelle Fabriek (een te gekke locatie!). De markt opent haar deuren om 11:00 uur en sluit om 17:00 uur weer. Toegang kost twee euro.

Wat: Lichte Zeden x Vincent op Vrijdag
Waar: Van Gogh Museum, Amsterdam
Wanneer: Vrijdag 26 februari
Waarom: Het Van Gogh museum organiseert een speciale avond, die geheel in het teken staat van de prostitutie in de Franse kunst. Het gaat om kunst uit de periode 1850-1910. Deze avond komen verschillende sprekers (waaronder Simone Saarloos) aan het woord om hun kijk op de prostitutie van toen en nu te belichten. Er is muziek, je kunt lekker DIY’en én er wordt een documentaire gedraaid over de Wallen.

weekendtips

Wat: De Culinaire Verleiding
Waar: Martiniplaza, Groningen
Wanneer: Vrijdag 26 t/m zondag 28 februari
Waarom: Foodfestivals zijn razend populair en dit gehele weekend wordt er in Groningen volop gekookt op foodfestival de Culinaire Verleiding. Er staan verschillende food trucks, je kunt workshops volgen, er staat een markt, je kunt bier en wijn proeven, er is muziek en genoeg vermaak voor de kids. Ohja, hebben we al verteld over de Gin-bar?

Wat: Cross-linx
Waar: Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven & Groningen
Wanneer: Donderdag 25 t/m zondag 28 februari
Waarom: Cross-linx is een muziekfestival waar verschillende singer-songwriters en artiesten met een indie-classical stijl optreden. Het festival reist het land door en doet de volgende steden aan: Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven & Groningen. Alle info en tickets vind je op de website!

Mis jij nog iets in de weekendtips? Deel het met iedereen in een reactie onder dit artikel.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up