Roomed

🔍
5x Roomed’s leukste weekendtipsBeurs

5x Roomed’s leukste weekendtips

Wat gaat de week toch weer snel! Voor je het weet is het alweer vrijdagmiddag, hoogste tijd dus om alvast eens te kijken wat er allemaal te doen is dit weekend. Wij zetten de vijf leukste weekendtips vol evenementen, beurzen, markten, festivals en tentoonstellingen op een rijtje zodat jij alvast je weekendplannen kan gaan maken.

Dus pak je agenda er maar bij en noteer!

intocht0sinterklaas
Bron: Wikimedia

Wat: De intocht van Sinterklaas
Waar: Meppel
Wanneer: Zaterdag 14 november
Waarom: Dit behoeft natuurlijk geen verdere uitleg, want het is gewoon groot feest als Sint weer in het land is. Dit jaar komt de stoomboot met Sinterklaas en zijn pieten aan in Meppel. Wij kunnen niet wachten tot de pepernoot-gekte losgaat en we ons schoentje weer mogen zetten.

roomed-noorsekerk

Wat: Noorse Kerstmarkt
Waar: Noorse Kerk, Rotterdam
Wanneer: Donderdag 12 t/m zondag 15 november
Waarom: Omdat de mooiste spullen uit Noorwegen komen en het nooit te vroeg is om alvast in de Sinterklaas- en kerstsferen te komen. Op de Noorse Kerstmarkt worden alleen maar Noorse producten verkocht: warme plaids, dikke Noorse truien, kerst accessoires, sieraden en ook het lekkerste uit de Noorse keuken.

In Barcelona is a street lamp series

Wat: Margriet Winter Fair
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 13 t/m donderdag 19 november
Waarom: Alvast inspiratie opdoen voor kerst? Op de Margriet Winter Fair gaat dat wel lukken. Met ruim drieduizend shops, modeshows, proeverijen, theatervoorstellingen, muziek optredens, foodhallen en verschillende workshops kun je je hier vast wel vermaken.

weekendtips

Wat: La Table
Waar: Grote Kerk, Naarden-Vesting
Wanneer: Donderdag 12 t/m zondag 15 november
Waarom: Het is feest aan tafel bij deze beurs. En dat betekent dat de tafel feestelijk gedekt wordt in kerst- of verjaardagssfeer. Je kunt hier elke dag verschillende workshops en lezingen volgen van o.a. groendecorateurs. Verder kun je hier terecht voor een interieuradvies en kun je deelnemen aan proeverijen van bijvoorbeeld wijnen en delicatessen.

ijhallen

Wat: IJ-hallen
Waar: NDSM-werf, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 14 & zondag 15 november
Waarom: Omdat je hier altijd wel een uniek tweedehands item scoort! Op zoek naar een gekke vintage lamp? Of hoop je nu toch echt die warme winterjas te vinden? Grote kans dat je er een opduikt op IJ-hallen. Wees wel vroeg, want dan heb je nog de meeste keuze. De echt mooie vintage items van goede merken gaan vaak het eerst over de toonbank!

Kun jij deze lijst met weekendtips aanvullen? Laat het horen in een reactie onder dit artikel.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up