Roomed

🔍
5x Roomed’s leukste weekendtipsBeurs

5x Roomed’s leukste weekendtips

Wat gaat de week toch weer snel! Voor je het weet is het alweer vrijdagmiddag, hoogste tijd dus om alvast eens te kijken wat er allemaal te doen is dit weekend. Wij zetten de vijf leukste weekendtips vol evenementen, beurzen, markten, festivals en tentoonstellingen op een rijtje zodat jij alvast je weekendplannen kan gaan maken.

Dus pak je agenda er maar bij en noteer!

weekendtips

Wat: Affordable Art Fair
Waar: Kromhouthal, Amsterdam-Noord
Wanneer: 29 oktober t/m 1 november
Waarom: Ben jij gek op kunst, maar ben je nog niet zo’n ervaren verzamelaar? Of heb je er gewoonweg het geld niet voor? Dan moet je zeker even een bezoekje brengen aan de Affordable Art Fair. De naam zegt het al: hier wordt kunst betaalbaar én toegankelijk gemaakt. De beurs heeft een ontspannen sfeer en je kunt er rustig langs verschillende locale en (inter)nationale gallery stands lopen, die kunst verkopen vanaf €100,- tot maximaal €6000,-. Kaartjes kun je online alvast kopen vanaf €11,50

Wat: ArtArnhem
Waar: Arnhem
Wanneer: 30 oktober t/m 1 november
Waarom: Dit weekend staat Arnhem in het teken van de kunst. Op verschillende locaties verspreid door de stad worden creatieve en culturele activiteiten georganiseerd. Zo is er een kunstbeurs in de Eusebiuskerk en wordt het werk ArtEZ afgestudeerden getoond in de stadhuishal. Daarnaast doen verschillende musea, galleries en winkels mee aan het kunstweekend. Alle info en activiteiten vind je op de website.

3

Wat: Edelwise
Waar: Het Sieraad, Amsterdam
Wanneer: Vrijdag 30 oktober
Waarom: Omdat het de laatste vrijdag van de maand is en dit de leukste vrijmibo is om oktober ‘af te sluiten’. Omdat het bijna Halloween is, belooft dit een griezelige maar vooral feestelijke editie te worden. Wat staat je te verwachten? Tja, dat weet je eigenlijk nooit echt, maar sommige dingen zijn zeker: er is muziek, een goedgevulde bar, food en een dosis knappe mensen. We beginnen om 17:00 uur en entree kost €10,-

markt-roomed

Wat: De Neuzelbeurs
Waar: De Broodfabriek, Rijswijk
Wanneer: Zaterdag 31 oktober & zondag 1 november
Waarom: Omdat je soms de meest unieke spullen vindt op de meest onverwachte momenten. Op de Neuzelbeurs staan ruim 350 kraampjes met tweedehands spullen. Van kleding en accessoires tot curiosa en interieur items. De markt is geopend van 10:00 tot 17:00 uur en toegang kost €4,- voor volwassenen en €3,- voor kinderen.

Wat: Sunday Market
Waar: Westergasfabriek, Amsterdam
Wanneer: Zondag 1 november
Waarom: Elke laatste zondag van de maand staat de Sunday Market bij de Westergasfabriek. Op deze gezellige markt is voor iedereen wel wat te vinden: lekker, eerlijk en gezond eten & drinken, maar ook muziek, kraampjes met kleding, accessoires, woonspullen en kunst. Kortom, een prima zondag besteding! En als je dan toch in het Westerpark bent, kun je meteen bij een van deze herfstige hotspots terecht voor een drankje of hapje.

Kun jij deze lijst met weekendtips aanvullen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up