Roomed

🔍
5x Roomed’s leukste weekendtipsBeurs

5x Roomed’s leukste weekendtips

Wat gaat de week toch weer snel! Voor je het weet is het alweer vrijdagmiddag, hoogste tijd dus om alvast eens te kijken wat er allemaal te doen is dit weekend. Wij zetten de vijf leukste weekendtips vol evenementen, beurzen, markten, festivals en tentoonstellingen op een rijtje zodat jij alvast je weekendplannen kan gaan maken.

Dus pak je agenda er maar bij en noteer!

VT WONEN&DESIGN BEURS • vandaag is het zover! Kom jij deze week ook langs bij het vtwonenhuis? @vtwdb

A photo posted by vtwonen (@vtwonen) on

Wat: VT Wonen & Design beurs
Waar: RAI, Amsterdam
Wanneer: t/m zondag 4 oktober
Waarom: VT wonen was al jaren het paradepaartje van de woonbeurs en het is dan ook niet zo gek dat VT wonen nu de hele beurs zelf organiseert. Ben je op zoek naar inspiratie voor in huis? Staat er een verbouwing op de planning? Grote kans dat je uit deze beurs genoeg inspiratie en advies kunt halen om een huis te vullen. Kaartjes kosten €19,- per persoon en zij te bestellen via de website. Wij namen alvast een kijkje en zetten onze favoriete stands op een rijtje.

weekendtips

Wat: Gluren bij de Buren
Waar: Rotterdam
Wanneer: Zaterdag 3 oktober
Waarom: Omdat er niets leuker is dan binnenkijken! Dat vinden wij in elk geval en als je Roomed regelmatig bezoekt, dan check je ongetwijfeld ook weleens onze binnenkijkers. Leuk? Dan krijg je zaterdag de kans om in reallife te gluren bij de buren. Verschillende huizen verspreid door de stad openen hun deuren. Zo kun jij in elk huis inspiratie op doen en ontdekken welk huis en welke wijk bij jou past. Je kunt deelnemen aan tours door het Nieuwe Westen, Oude Westen, Kralingen of Noord en er worden meerdere buurtfeestjes georganiseerd.

Wat: IJ-Hallen
Waar: NDSM-werf, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 3 & zondag 4 oktober
Waarom: Omdat je hier altijd wel een uniek item kunt scoren! Van vintage kleding en ouderwets speelgoed tot tweedehands racefietsen en spullen voor in huis. Kortom, een diverse mix aan oud spul!

Wat: Rauwkost
Waar: Groot Handelsgebouw, Rotterdam
Wanneer: Zaterdag 3 & zondag 4 oktober
Waarom: Omdat dit een festival is waar het draait om eten, goed eten. Rotterdamse topchefs koken tussen het publiek in geïmproviseerde keukens verschillende gerechten en daarbij worden passende wijnen en biertjes geserveerd. Tickets verkrijgbaar vanaf kosten €5,-

roomed-drivingnorth

Wat: Driving North
Waar: NDSM-werf, Amsterdam
Wanneer: Donderdag 1 t/m zondag 11 oktober
Waarom: Een ouderwetse drive-in bioscoop! Need we say more? Er is plaats voor 100 auto’s en je bent al een paar uur van tevoren welkom om te proeven van de festivalsfeer die hier hangt. Er is muziek, de marshmallows worden boven de vuurkorf geroosterd, de popcorn wordt verzorgd, de BBQ staat aan en de biertjes (ook alcoholvrij natuurlijk) staan koud. Heb je geen auto? No worries, dan kun je evengoed aanschuiven! Bijvoorbeeld in een oude schoolbus of echt oldtimer! Kaartjes kosten €25,- per auto of €10,- als je geen ride hebt.

Kun jij dit lijstje met weekendtips nog aanvullen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up