Roomed

🔍
5x Roomed’s leukste weekendtipsEvent

5x Roomed’s leukste weekendtips

Wat gaat de week toch weer snel! Voor je het weet is het alweer vrijdagmiddag, hoogste tijd dus om alvast eens te kijken wat er allemaal te doen is dit weekend. Wij zetten de leukste weekendtips vol evenementen, beurzen, markten, festivals en tentoonstellingen op een rijtje zodat jij alvast je weekendplannen kan gaan maken.

Zomervakantie of niet, het weekend blijft iets om naar uit te kijken. Ook deze week staan er weer veel festivals en events op de planning. Dus pak je agenda er maar bij!

parade-roomed

Wat: De Parade
Waar: Martin Luther Kingpark, Amsterdam
Wanneer: 12 t/m 28 augustus
Waarom: Omdat dit reizende festival een heel fijn en breed aanbod aan voorstellingen heeft, voor jong en oud. Daarnaast kun je op het festivalterrein neerstrijken met een drankje en een goed hapje, gewoon genieten van het zonnetje, dansen in de silent disco en genieten van de mensen en de feestelijke sfeer. Info over het programma, de tijden en de tickets vind je allemaal op de website. Dit is het laatste weekend van de Parade, dus als je nog niet bent geweest: go!

13934597_1146654822060855_1449050539291220739_n
Bron: Edelwise

Wat: Edelwise aan Zee
Waar: Rapa Nui, Zandvoort
Wanneer: Zaterdag 27 augustus
Waarom: Laten we hopen dat het mooie weer nog even voortzet en dat we zaterdag dus gewoon naar een beach party kunnen! Edelwise ken je misschien als de altijd gezellige vrijmibo, maar deze keer doen we die borrel ook even op zaterdag, op het strand bij Rapa Nui in Zandvoort. Zoals we gewend zijn van Edelwise zullen ook hier hitjes en fijne tunes gedraaid worden. Je bent welkom vanaf 13:30 uur en kaartjes koop je online.

Wat: Festival de Koffiewerkplaats
Waar: Aloha, Rotterdam
Wanneer: Zaterdag 27 augustus
Waarom: Shift+p nodigt alle koffieliefhebbers uit voor een bakkie pleur. Aanstaande zaterdag, in de koffiewerkplaats. Alle info zie je in de video hierboven en die is sowieso best wel nice om even te checken.

roomed-uitmarkt
Bron: Klapfilm

Wat: Uitmarkt
Waar: Museumplein & Leidseplein, Amsterdam
Wanneer: 26 t/m 28 augustus
Waarom: Wat komt er het komende seizoen in de theaters? De Uitmarkt geeft je alvast een voorproefje. Met 350 optredens, gratis te bezoeken. Muziek, dans, theater en musicals; gevestigde namen en nieuw talent. Het volledige programma check je op de website.

weekendtips

Wat: Vorkje-Prik
Waar: Berlijnplein, Utrecht
Wanneer: 26 t/m 28 augustus
Waarom: Dit spreekt voor zich: vorkje prikken, drankje drinken en dat onder het genot van fijne deuntjes. Aan de kids is ook gedacht met een uitgebreid entertainment programma. Toegang is gratis!

Heb jij nog wat weekendtips? Deel het met iedereen in een reactie onder dit artikel.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up