Roomed

🔍
5x Roomed’s leukste weekendtipsEvent

5x Roomed’s leukste weekendtips

Wat gaat de week toch weer snel! Voor je het weet is het alweer vrijdagmiddag, hoogste tijd dus om alvast eens te kijken wat er allemaal te doen is dit weekend. Wij zetten de leukste weekendtips vol evenementen, beurzen, markten, festivals en tentoonstellingen op een rijtje zodat jij alvast je weekendplannen kan gaan maken.

Dus pak je agenda er maar bij en noteer!

bbq-roomed

Wat: Vaderdag
Waar: Heel Nederland
Wanneer: Zondag 19 juni
Waarom: Omdat je papa best even verwend mag worden! Wees daarom deze dag extra lief voor je pa en bezorg hem een ontbijtje, trakteer hem op een goed glas wijn of geef hem een ander cadeau. Wij zetten de leukste Vaderdag cadeaus op een rijtje met als maximaal budget 20 euro.

weekendtips

Wat: IJ-hallen
Waar: NDSM-werf, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 18 & zondag 19 juni
Waarom: Omdat je hier de leukste en meest bijzondere spullen kunt vinden voor een klein prijsje. We noemen het ook wel de grootste vlooienmarkt van het land. Van tweedehands fietsen en meubels tot kledingstukken en boeken; je scoort hier eigenlijk altijd wel wat unieks – vooral als je er vroeg bij bent. Dat betekent dus: 9 uur stipt de pont op!

De kunst van het afdingen: zo bespaar jij heel slim wat euro’s

Wat: Rotterdams Open Doek
Waar: LantarenVenster, Rotterdam
Wanneer: 17 t/m 19 juni
Waarom: Dit festival toont verschillende korte films op groot doek én geeft je de kans om meer te weten te komen over de filmwereld. Je kunt hier namelijk ook speeddaten met professionals. Vragen zoals ‘hoe financier je een film’ worden aan de kaak gesteld en je kunt natuurlijk als afsluiter een dansje wagen op de dansvloer.

Waar zou jij naartoe vliegen als je een #elfje was? #Efteling #fairy 💐

A photo posted by Efteling (@efteling) on

Wat: Midsummer Festival
Waar: Efteling
Wanneer: Zaterdag 18 juni
Waarom: Omdat de Efteling awesome is en al helemaal als je hier midzomernacht kunt vieren. Want zeg nou zelf, kun jij je een magischere locatie indenken? Verschillende artiesten treden deze avond op in de Efteling, waaronder Nielson, Waylon en Niels Geusebroek. Er is een silent disco en je kunt uiteraard alle attracties in. Kaartjes kopen doe je online!

roomed-weekend

Wat: Koken met Waste Workshop
Waar: Geef, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 18 juni
Waarom: Dit is nou zo’n initiatief waar wij blij van worden. Voedselverspilling is huge en daarom organiseert Geef Amsterdam (een restaurant waar je zelf bepaalt wat je betaalt) een kookworkshop met voedselafval. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen!

Over afval gesproken.. tussen het grofvuil vind je regelmatig ook de mooiste spullen, zoals je ziet!

Kun jij deze lijst met weekendtips nog aanvullen? Deel het met iedereen in een reactie onder dit artikel.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up