Roomed

🔍
5x Roomed’s leukste weekendtipsEvent

5x Roomed’s leukste weekendtips

Wat gaat de week toch weer snel! Voor je het weet is het alweer vrijdagmiddag, hoogste tijd dus om alvast eens te kijken wat er allemaal te doen is dit weekend. Wij zetten de leukste weekendtips vol evenementen, beurzen, markten, festivals en tentoonstellingen op een rijtje zodat jij alvast je weekendplannen kan gaan maken.

Dus pak je agenda er maar bij en noteer!

designkwartier-roomed

Wat: Festival Designkwartier
Waar: Zeeheldenbuurt, Den Haag
Wanneer: 27 t/m 29 mei
Waarom: Voor de derde keer vindt het Festival Designkwartier plaats in de Zeeheldenbuurt van Den Haag. Tijdens het laatste mei weekend zal de buurt in het teken staan van vernieuwend Nederlands design. Winkels, exposities en verschillende activiteiten zetten het Nederlandse design – van mode tot interieur – in de schijnwerpers. Alle ontwerpers zijn zelf ook aanwezig om hun designs toe te lichten. Het programma check je hier.

weekendtips

Wat: Sissy-Boy Lentemarkt
Waar: Vondelpark, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 28 mei
Waarom: Een markt waar we elk jaar weer naar uitkijken. Aanstaande zaterdag vind je bij het openluchttheater van het Vondelpark een zomerse markt van Sissy-Boy. Hier shop je uiteraard mode en interieur items van het merk zelf, maar daarnaast staan ook verschillende andere merken met hun spullen op de markt. Je kunt hier ook je haar invlechten bij de Braids Barista en als je alle inkopen niet mee krijgt op de fiets, dan kun je gebruik maken van de Abel app. Gebruik als code abel-sissyboy en Abel bezorgt jouw nieuwe spullen gewoon thuis.

Wat: Museumnacht
Waar: Leiden
Wanneer: Zaterdag 28 mei
Waarom: Één van de mooiste plekken in Leiden is toch wel de Hortus Botanicus. Wij bezochten die overdag, maar kunnen ons zo voorstellen dat die ‘s avonds ook magisch moet zijn. Die kans krijg je deze zaterdag tijdens Museumnacht in Leiden. Verschillende musea openen hun deuren deze avond met speciale exposities en lezingen. Voor het programma, de deelnemende musea en tickets kun je hier terecht.

Wat: Home Sale Amsterdam
Waar: Asterdwarsweg, Amsterdam
Wanneer: 27 & 28 mei
Waarom: Klevering slaat de handen ineen met Cadeaudepot voor grote Home Sale. Dit betekent dat niet alleen &Klevering verkocht wordt, maar ook andere te gekke merken voor thuis met kortingen tot wel 80%. Een tipje van de sluier: Snurk en Leff zullen sowieso verkocht worden tijdens deze sale.

Stadsfestival_007roomed

Wat: Stadsfestival op z’n Rotterdams
Waar: Rotterdam
Wanneer: 27 t/m 29 mei
Waarom: Hoe je een festival organiseert op z’n Rotterdams kun je komende dagen in het centrum van deze stad ervaren. De stad wordt verdeeld in zeven thema’s: Azië aan de Maas is naast de Markthal, de Kookgoot bij de Koopgoot, de Lijnbaan wordt omgetoverd tot Ramblas, het Binnenwegplein is Montmartre, Central Plaza wordt een vintage walhalla en de Kruiskade wordt omgedoopt tot Madison Avenue. Klinkt veelbelovend! Er is muziek, er is kunst en winkels geven speciale kortingen.

Kun jij dit lijstje met weekendtips aanvullen? Deel het met iedereen in een reactie onder dit artikel.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up