Roomed

🔍
5x instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratieINSPIRATION

5x instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het instagram-virus.

Daarom delen wij wekelijks onze vijf favoriete accounts van het moment met je, zodat ook jij je dagelijkse dosis inspiratie binnenkrijgt.

Roomed-needtofollow Schermafbeelding 2014-08-25 om 12.11.52

Anna | @conceptbyanna
Anna is een Zweedse interieurstylist, fotografe en eigenaresse van de lifestylestore Pure Love. Haar instagramaccount staat vol met mooi beelden waar de typische cleane Zweedse look de boventoon voert.

Schermafbeelding 2014-08-25 om 13.04.16

Beth Kirby | @local_milk
Deze alleskunner (ze is bakker, kok, fotograaf, stylist en schrijver) deelt de mooiste foto’s van romantische settings, overheerlijk eten en stijlvolle stillevens. Wij begonnen te watertanden.

Schermafbeelding 2014-08-25 om 13.07.33

Pella Hedeby | @pellahedeby
Houd je van de Scandinavische look & feel? Dan is dit ook een mooi account om te volgen. De Zweedse Pella Hedeby inspireert dagelijks met mooie foto’s van zwart/ witte interieurs, speelse quotes en natuurfoto’s.

Schermafbeelding 2014-08-25 om 13.13.40

Tone Krok | @tonekrok
We kwamen het account tegen van deze Zweedse interior decorator/ stylist, maar bij Tone Krok vind je kleurrijkere interieurs. Ook laat ze haar liefde voor kunst, antiek en bloemen op een inspirerende manier zien.

Schermafbeelding 2014-08-25 om 14.14.54

Hiroaki Fukada | @hirozzzz
Deze Japanse fotograaf schiet prachtige, romantische, indrukwekkende en ontroerende foto’s van de mooiste en meest bijzondere plekken ter wereld.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up