Roomed

🔍
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratieTalent

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het instagram-virus.

Daarom delen wij elke twee weken onze vijf favoriete Instagram accounts van het moment zodat ook jij je dagelijkse dosis inspiratie binnenkrijgt. Bekijk hier onze favorieten van vorige keer.

needtofollow
instagram accounts

Rebekah Carey | @aandbcreative
Deze creatieveling uit San Francisco plaatst op Instagram prachtige foto’s van haar werk en projecten. Komen enkele foto’s je bekend voor? Dat kan kloppen. Wij publiceerden eerder al een uitgebreide binnenkijker van het huis van dit creatieve stel. Ze wonen namelijk in een schuur van maar 18 vierkante meter! Bekijk hier de prachtige foto’s.

instagram accounts

Jo Fagents | @sewandsaunders
Borduren is weer helemaal hip! En stiekem zijn wij ook een beetje fan. Borduren is namelijk allang niet meer zo ‘stoffig’ als dat het vroeger was. Tegenwoordig komen we op Instagram en Pinterest de mooiste creaties tegen. Net als de kunstwerkjes van Jo Fagents. Ze verkoopt haar borduursels via haar Etsy shop en geeft ons via Instagram een kijkje achter de schermen.

Instagram accounts

Symmetrical Monsters | @symmetricalmonsters
Dit account is een must follow voor iedereen die houdt van moderne architectuur. Maar vooral de mensen die een grote liefde hebben voor symmetrie zullen dit account fantastisch vinden. Symmetrical Monsters is een verzamelaccount, wat betekent dat je hen kan taggen in je eigen foto’s en zo misschien wel een plekje krijgt in hun bijzondere eregallerij.

Instagram accounts

Minimal Setups | @minimalsetups
De droom van elke minimalist: een clean, opgeruimd bureau met alléén het hoognodige. Ook dit is een verzamelaccount. Opruimfreaks van over de hele wereld zenden hun foto in, om zo een plekje te krijgen in dit heerlijk minimalistische Instagram grid. Zou jij ook wel zo’n fijne opgeruimde werkplek willen hebben? Check dan onze deze handige DIY’s!

Instagram accounts
Jordan Ferney | @ohhappyday
Het account van Jordan Ferney is een must follow voor je dagelijkse dosis DIY inspiratie. Ook wij nemen zo nu en dan een kijkje op haar blog en Instagram. Haar blog is gevuld met de leukste DIY’s en we denken dat het vooral voor de kids een feestje is om aan zo’n knutselwerkje te beginnen!

Over twee weken zetten we weer vijf van onze favorieten Instagram accounts op een rijtje. Volg in de tussentijd Roomed om helemaal op de hoogte te blijven!

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up