Roomed

🔍
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratieTalent

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het instagram-virus.

Daarom delen wij elke twee weken onze vijf favoriete Instagram accounts van het moment zodat ook jij je dagelijkse dosis inspiratie binnenkrijgt. Bekijk nog even de must-follow accounts van vorige keer.

Roomed-needtofollow instagram accounts

Matthias Heiderich | @massju
Matthias leerde zichzelf fotograferen en als we zijn account zien, willen wij best bij hem in de leer. De fotograaf, die momenteel in Hamburg woont, weet architectuur vanuit een bijzonder perspectief vast te leggen waardoor we opeens heel anders naar gebouwen gaan kijken. Te gek!

instagram-roomed-1

Romo Jack | @ponypork
Misschien heb je deze Instagrammer al voorbij zien komen of heb je al wel gehoord van #whatmyhandsdoing. Onder die hashtag plaatst de 22-jarige Romo Jack namelijk foto’s van waar zijn handen op dat moment mee bezig zijn. Dat zijn uiteraard geen saaie foto’s, maar onwijs creatieve kiekjes. Romo’s project is ondertussen al razend populair en gaat het hele internet over, en terecht.

roomed-instagram2

Adrien Leyronas | @l_adrien
Sommige Instagram accounts wil je gewoon eindeloos afscrollen, omdat je telkens weer verrast wordt door de beelden en het geheel eigenlijk een groot moodboard vol inspiratie is. De Franse Adrien Leyronas heeft vooral iets met de lucht, zee en de bovenkant van gebouwen. En weet die drie elementen heel nice in beeld te brengen.

roomed-instagram1

Emily Katz | @emily_katz
Deze dame is een ster in het maken van macramé hangers. Haar huis hangt ook vol met deze zelfgemaakte decoraties en dat zien we ook terug op haar Instagram account. Sowieso is dit een must-follow als je gek bent op interieurs met een bohemian sfeer.

roomed-instagram

Tessa Neustadt | @tessaneustadt
Tessa is een fotografe uit Los Angeles. Haar foto’s vanuit het altijd zonnige Californië brengen ons helemaal in de zomerse sferen. Mocht je helemaal fan zijn van haar werk, dan kun je de foto’s aanschaffen via haar eigen printshop.

Over twee weken geven we je weer een overzicht met nieuwe must-follows. Tot die tijd geven we je genoeg inspiratie op ons eigen Instagram account.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up