Roomed

🔍
5x instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratieINSPIRATION

5x instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het instagram-virus.

Daarom delen wij elke twee weken onze vijf favoriete accounts van het moment met je, zodat ook jij je dagelijkse dosis inspiratie binnenkrijgt.

Roomed-needtofollow
Screenshot 2015-02-09 at 13.06.04

Susann Larsson | @purplearea1
Laat je niet misleiden door de naam, want paars zien we bijna niet terug in de gave foto’s van deze Scandinavische instagrammer. We spotten hier trouwens ook een foto favoriet van de redactie, namelijk de lamp van het Nederlandse Ontwerpduo.

Screenshot 2015-02-09 at 14.48.27

Ditte Bonde | @dittebonde
Een Instagram account van een Deens meisje over haar huisje, (on)gezonde eten, bloemen, familie, en haar vriendinnen. Van normale dagelijkse dingen maakt zij toffe, stijlvolle foto’s met een Scandinavisch tintje. This chick got style!

Screenshot 2015-02-09 at 13.04.20

Russel & Sasha | @koskela_
‘Volg je hart’ is hun levensmotto en dat is ook wat zij deden toen ze het Australische designmerk Koskela oprichtten. Ze werken samen met kunstenaars en makers van Australische bodem en willen daarmee eerlijke producten maken die heel lang mee kunnen. Via het account kunnen wij meegenieten van het toffe design from down under.

Screenshot 2015-02-09 at 13.03.21

Miriam Hoekstra | @miriamhoekstra
Net als bij de Instagram accounts van vorige keer hebben we ook deze week een dame uit ons eigen kikkerlandje gevonden, die haar passie voor interieur met de wereld deelt. De basisschool juffrouw is gek op DIY’s en ze deelt via Instagram de mooiste foto’s van haar eigen geweldige stulpje!

Screenshot 2015-02-09 at 13.02.12

Froken gul | @frkgul
Over dit account weten we eigenlijk bijna niks, maar het belangrijkste: de beelden zijn fantastisch!

Oh en voordat we het vergeten.. volg jij Roomed al op Instagram?

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up