Roomed

🔍
4x Roomed’s leukste weekendtipsEvent

4x Roomed’s leukste weekendtips

Wat gaat de week toch weer snel! Voor je het weet is het alweer vrijdagmiddag, hoogste tijd dus om alvast eens te kijken wat er allemaal te doen is dit weekend. Wij zetten de leukste weekendtips vol evenementen, beurzen, markten, festivals en tentoonstellingen op een rijtje zodat jij alvast je weekendplannen kan gaan maken.

Dus pak je agenda er maar bij en noteer!

Wat: Catwalk
Waar: Rijksmuseum, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 20 februari t/m 16 mei
Waarom: Ten eerste omdat deze tentoonstelling wordt vormgegeven door fotograaf Erwin Olaf. Ten tweede omdat het een overzicht van de Nederlandse mode geeft uit de periode 1625 tot 1960. Een must-visit voor liefhebbers van mode!

Wat: NeighbourFood & Flea Market
Waar: Westergasfabriek, Amsterdam
Wanneer: Zondag 21 februari
Waarom: Deze zondag staat de NeighbourFood & flea market met en speciale wijneditie in de Westergas. Dat houdt in dat je op de markt bij verschillende wijnleveranciers uit Europa wijnen kunt proeven én kopen. Dus als je net een paar lekkere olijven en kazen hebt gekocht op de markt kun je daar meteen een flesje bij kopen.

weekendtips

Wat: FeelGood Market
Waar: Klokgebouw, Eindhoven
Wanneer: Zondag 21 februari
Waarom: Op deze markt vind je design, art, fashion, streekproducten, vintage, sieraden, lifestyle producten, eten en verschillende originele items van creatieve ontwerpers. Naast shoppen kun je hier ook genieten van live-optredens, zoals muziek en theater.

Wat: Ugo Rondinone
Waar: Museum Boijmans van Beuningen, Rotterdam
Wanneer: t/m 29 mei
Waarom: Ugo Rondinone is een is een van de meest toonaangevende beeldende kunstenaars van dit moment. Hij heeft iets met de regenboog en iets met clowns. De zaal in het museum wordt dan ook gevuld met maar liefst 45 gigantische clown sculpturen, die het middelpunt van zijn eerste solotentoonstelling in Nederland vormen. Een bijzondere kunstenaar met een bijzonder oeuvre. Veel van zijn werk in Boijmans is niet eerder vertoond.

Kun jij dit lijstje met weekendtips aanvullen? Deel het met iedereen in een reactie onder dit artikel.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up