Roomed

🔍
4x Roomed’s leukste weekendtipsBeurs

4x Roomed’s leukste weekendtips

Wat gaat de week toch weer snel! Voor je het weet is het alweer vrijdagmiddag, hoogste tijd dus om alvast eens te kijken wat er allemaal te doen is dit weekend. Wij zetten de leukste weekendtips vol evenementen, beurzen, markten, festivals en tentoonstellingen op een rijtje zodat jij alvast je weekendplannen kan gaan maken.

Dus pak je agenda er maar bij en noteer!

They see me roollin', they paintiinn' #white #unfair #happyeaster

A photo posted by unfair_amsterdam (@unfair_amsterdam) on

Wat: Unfair Amsterdam
Waar: Zuiveringshal Westergasfabriek, Amsterdam
Wanneer: 30 maart t/m 3 april
Waarom: Omdat dit dé plek is waar je nieuw talent ontdekt. Unfair toont namelijk het werk van meer dan 40 jonge kunstenaars, die niet langer dan tien jaar geleden afgestudeerd zijn. Een greep van wat hier te beleven valt: Sanne Vaassen bracht haar eigen moedervlekken in beeld. Haar kunstwerk kun je op Unfair bezichtigen én je kunt zelfs haar moedervlekken laten tatoeëren op je eigen lichaam. Rooms of Now is het project van Maurice van Es, die op een bijzondere manier huizen en leefomgevingen fotografeerde. Zijn werk is nu gebundeld tot één boek. Ook is er het nieuwe Unframed, geborduurde kunstwerkjes die je bijvoorbeeld op je jasje kunt dragen. Kortom, een bruisend programma vol kunst en cultuur!

weekendtips

Wat: Swan Market
Waar: Kerkplein, Den Haag
Wanneer: Zondag 3 april
Waarom: Omdat het lekker weer wordt en deze markt buiten een mooi moment is om daar van te genieten – en omdat het gewoon een onwijs gezellig markt is, waar je altijd wel iets leuks kunt shoppen. Mode, lifestyle, interieur items; nieuw, vintage en handgemaakt!

roomed-kunstenaarsbal

Wat: Het Kunstenaarsbal
Waar: Stadsschouwburg, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 2 april
Waarom: Een cultureel bal op één van de mooiste locaties van Amsterdam. Need we say more?? Tijdens deze avond komen muziek, beeldende kunst, fotografie, theater en audiovisuele kunst samen. De volledige line-up is nog niet bekendgemaakt, maar een groot aantal artiesten staat al met naam vermeld op de event pagina op Facebook. De early birds zijn helaas al uitverkocht, maar als late beslisser kun je nog een kaartje kopen.

Our buildings are already in party mood 🎉#UU380

A photo posted by Utrecht University (@utrechtuniversity) on

Wat: UUnited Muziekfestival
Waar: Tivoli, Utrecht
Wanneer: Donderdag 31 maart
Waarom: Universiteit Utrecht bestaat 380 jaar en dat viert de uni met een groot muziekfestival. Hier komen verschillende genres samen en treden diverse studenten op in samenwerking met een Nederlandse gastartiest. Deze avond staat vol optredens, acts en verrassingen. Voor het tijdschema, de line-up (o.a. Handsome Poets en Arjen Lubach) en de kaartverkoop kun je hier terecht.

Heb je nog een leuke aanvulling op deze weekendtips? Deel het met iedereen in een reactie onder dit artikel.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up