Roomed

🔍
4x Roomed’s leukste weekendtipsEvent

4x Roomed’s leukste weekendtips

Wat gaat de week toch weer snel! Voor je het weet is het alweer vrijdagmiddag, hoogste tijd dus om alvast eens te kijken wat er allemaal te doen is dit weekend. Wij zetten de leukste weekendtips vol evenementen, beurzen, markten, festivals en tentoonstellingen op een rijtje zodat jij alvast je weekendplannen kan gaan maken.

Dus pak je agenda er maar bij en noteer!

roomed-crowdyhouse-weekendtips

Wat: Crowdyhouse Designmarkt
Waar: De Hallen, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 5 & zondag 6 maart
Waarom: Ken je Crowdyhouse? Dit is een online platform voor creatieve designers. Je kunt hier onwijs gave producten kopen voor in huis én voor jezelf; van meubels en woonaccessoires tot kleding en sieraden. Dit weekend gaat Crowdyhouse offline met een markt, waar een groot deel van het aanbod verkocht wordt én veel van de designers zelf aanwezig zijn. Er worden daarnaast lezingen georganiseerd door verschillende creatieven. Klaar met shoppen? Dan kun je direct door naar Remise47 voor een koffie, lunch óf plak er een nachtje aan vast in het hotel.

Wat: Museumnacht 010
Waar: Rotterdam
Wanneer: Zaterdag 5 maart
Waarom: Van 20:00 tot 01:00 uur gooien verschillende galeries en musea in Rotterdam de deuren open en overal zijn diverse activiteiten georganiseerd. Zo kunnen mannen hun baarden als een zeebonk laten shapen in het Maritiem Museum, bezoek je het tijdelijke mode museum, koop je fotoboeken op de markt in het Nederlands Fotomuseum en maak je bijvoorbeeld glow-in-the-dark stoffen in het Nieuwe Instituut. Klaar met kunst? Dan kun je door naar de afterparty bij Confetticlub! Een kaartje voor de museumnacht kost €17,50 en kun je online aanschaffen.

HLF_sundaymarket 6

Wat: Sunday Market
Waar: Westergasfabriek, Amsterdam
Wanneer: Zondag 6 maart
Waarom: Elke eerste zondag van de maart staat de Sunday Market in en rondom de Westergasfabriek. Deze keer staat de markt in het teken van de lente met zowel binnen als buiten verschillende kraampjes met producten én activiteiten. Kom bier proeven, paling roken en richt je balkon in. Luister naar live optredens en shop nieuwe spullen voor in huis.

weekendtips

Wat: Theatertapas
Waar: Groningen
Wanneer: Vrijdag 4 t/m zondag 6 maart
Waarom: In het Ebbingekwartier in Groningen worden dit weekend verschillende ‘hapjes’ theater gepresenteerd. Dat betekent korte theatervoorstellingen op verschillende locaties. Het kleine festival is opgezet met het idee om theatermakers zonder podium een podium te bieden en samen te brengen met publiek en andere enthousiastelingen van theater. Info over tijden en tickets vind je hier.

Heb jij nog een aanvulling op deze weekendtips? Deel het met iedereen in een reactie onder dit artikel!

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up